Vakantiehuizen en accommodaties in Tardets-Sorholus - Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk | Airbnb (2024)

Best beoordeelde vakantiehuizen in Tardets-Sorholus

Gasten zijn het ermee eens: deze accommodaties worden hoog gewaardeerd voor hun locatie, netheid en meer.

0 van 0 items weergegeven

FavorietvangastenFavorietvangastenVilla in Lées-AthasGemiddelde beoordeling van 4,89 uit 5, 66 recensies4,89 (66)16thC Village Farmhouse-Modern Architect GerestaureerdEen grote 16e eeuwse boerderij (250m2, 3 verdiepingen) midden in een middeleeuws Pyreneeëndorp. Complete eigentijdse renovatie met behoud van de stijl en charme van Pyrenese stenen schuren. Uitgelicht door een enorme open keuken en woonkamer van 100 m2 met een ongelooflijk uitzicht van alle kanten, een groot terras van 30 m2, originele zichtbare stenen en spanten. Het dorp is een authentieke agrarische gemeenschap met zeer weinig toeristen, wandel toegang tot ongelooflijke wandelen, fietsen, vissen, cultuur - op slechts 20 minuten van Spanje
FavorietvangastenFavorietvangastenWoning in ArbéostGemiddelde beoordeling van 4,95 uit 5, 166 recensies4,95 (166)De Romantische molenAls je van de berg houdt, ver van de trendy resorts en het massatoerisme, en je wilt liever wandelen of rijden op de etappes van de Tour de France, dan is dit iets voor jou.De watermolen, ongewone accommodatie dankzij de glazen vloer in de woonkamer, stelt je in staat om het water te observeren dat onder zijn gewelfde gewelven en de forel die worden gedragen door de stroom van de privétor die grenst aan het pand. Het beslaat een oppervlakte van 40 m2 op de grond en met zijn mezzanine biedt het plaats aan maximaal vier personen.
FavorietvangastenFavorietvangastenVakantiehuis in Gotein-LibarrenxGemiddelde beoordeling van 4,96 uit 5, 95 recensies4,96 (95)Charmante accommodatie in hartje La SouleOnafhankelijk appartement van 50 m2 gelegen in het hart van de Soule tussen Mauleon Licharre (5 min) en Tardets (10 min).Het appartement bestaat uit:- op de begane grond: een ingang en een wasruimte- op de eerste verdieping (toegang via een trap): een slaapkamer met tweepersoonsbed, een woonkamer met een slaapbank, een badkamer en een uitgeruste keuken (vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, oven en magnetron).Overdekte parkeerplaats en privétoegang maken de accommodatie buiten compleet.
FavorietvangastenFavorietvangastenWoning in GurmençonGemiddelde beoordeling van 4,95 uit 5, 232 recensies4,95 (232)Charmante onafhankelijke accommodatie "Casa Castagno"Ideaal gelegen, in een groene omgeving, aan de voet van de Pyreneeën, voor zakenreizen, je verblijf in wintersport, wandelen, paragliden, kanoenkajakken, vissen op vissen, enz ... of gewoon een ontdekkingsuitje of overnachting. Onze accommodatie is volledig onafhankelijk, comfortabel, functioneel en gemakkelijk om in te wonen, beveiligd parkeren, mogelijkheid tot auto/motor beschut. Je bent van harte welkom en we verwelkomen je het beste. Tot snel!Philippe en Marie.
FavorietvangastenFavorietvangastenWoning in Lanne-en-BarétousGemiddelde beoordeling van 5 uit 5, 61 recensies5 (61)Onafhankelijk huis in de rustige buurt van het dorp.Beleef een prettige en rustige vakantie in dit huis van 85 m2 en één verdieping. Het heeft een ingang, een semi-open uitgeruste keuken met een staande eethoek, een eethoek, een slaapbank en een ontspannende stoel en een tv. Een slaapgedeelte met 1 slaapkamer bed 160 en kasten en 1 slaapkamer met 2 bedden 90. Een badkamer en 1 zelfstandig toilet. Het huis heeft een omheinde garage, privébinnenplaats, tuin met tafel en stoelen en barbecue.Babybedje (op aanvraag)
FavorietvangastenFavorietvangastenChalet in AssonGemiddelde beoordeling van 4,95 uit 5, 151 recensies4,95 (151)Gezellig chalet met eigen jacuzziChalet gerenoveerd op 20 dec 2023!Het ligt in deze prachtige groene omgeving aan de voet van de Pyreneeën, met uitzicht op de vallei, dat de Gîte la Colline zijn plek heeft gevonden.Een wellnessstop is verzekerd dankzij de eigen jacuzzi, omgeven door de adel van stenen muren.Het geschorste overdekte terras biedt je ontbijt met uitzicht op de zonsopgang. Binnen wacht er een warme sfeer.De houtkachel zal je cocconing winteravonden verbeteren.
SuperhostSuperhostWoning in Licq-AthéreyGemiddelde beoordeling van 4,79 uit 5, 29 recensies4,79 (29)Gite Bidondo HandiaEen oase van rust in de natuur. Wil je ontspannen, loskoppelen en genieten van mooie wandelingen aan de voet van de bergen? Ons huisje (halfvrijstaand huis) is perfect voor jou: met zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers kan iedereen zijn eigen ruimte van rust vinden. Ideaal voor bijeenkomsten met vrienden of gezinnen bij een open haard of barbecue, afhankelijk van het seizoen. Een heerlijke buitenruimte om te genieten van een lunch in de zon.
FavorietvangastenFavorietvangastenHuurcomplex in AramitsGemiddelde beoordeling van 4,94 uit 5, 18 recensies4,94 (18)Nieuw appartement met airconditioningKeuken voorzien van alle benodigdheden. Woonkamer met slaapbank. De kamer heeft een tweepersoonsbed 140*190cm.SdB met inloopdouche. Supermarkt en markt op zondagochtend in de buurt, evenals wandelstart en bushalte. Inchecken kan na 15.00 uur. Uitchecken kan vóór 12.00 uur.€ 50 schoonmaakkosten aangevraagd en geretourneerd bij vertrek indien uitgevoerd.Huisdieren niet toegestaan en niet roken in het appartement.
FavorietvangastenFavorietvangastenWoning in MontoryGemiddelde beoordeling van 4,83 uit 5, 18 recensies4,83 (18)Etche Arguinia Gîte de La ForêtKom en laad je batterijen op in het hart van de natuur, met uitzicht op het bos. Deze nieuwe op de natuur geïnspireerde vakantiewoning van 71 m2 nodigt uit tot rust en ontspanning.Etche Arguinia verwelkomt je midden in 5 hectare weilanden en bos. De accommodatie beschikt over 2 zelfvoorzienende gites, 4 gastenkamers en ons persoonlijke huis en herbergt 1 kat, 4 honden, een 12 kippenhok, 2 hanen en 6 ezels.
FavorietvangastenFavorietvangastenWoning in Nouvelle-AquitaineGemiddelde beoordeling van 4,95 uit 5, 101 recensies4,95 (101)Op 34 Chemin du Bugala, AretteLaat je bagage achter en ontspan in ons grote vakantiehuis, in een rustige omgeving, met zijn park, tussen bos en rivier, in het hart van een Pyrenese dorp ! Het huis is perfect geschikt voor twee gezinnen met kinderen of een grote/uitgebreide familie. Je hebt ruimte voor je vakantie ! Je kunt licht reizen, wij zorgen voor de benodigdheden: lakens, handdoeken, zeep, schoonmaak inbegrepen...
SuperhostSuperhostKampeerboerderij in Pyrénées-AtlantiquesGemiddelde beoordeling van 4,88 uit 5, 8 recensies4,88 (8)Schitterend mooi landhuisRust nodig? Buiten en ruimte? Wil je graag wandelingen en ontdekkingen?Laat je verleiden door deze charmante oude boerderij, in het moderne interieur. 15 minuten rijden naar het dorp waar u een restaurantbar en het gemeentelijke zwembad vindt.45 minuten van de Pierre Saint-Martin, dicht bij de GR10 en vele andere wandelpaden.
FavorietvangastenFavorietvangastenWoning in OrdiarpGemiddelde beoordeling van 4,96 uit 5, 69 recensies4,96 (69)Midden in La SouleDeze rustige plek biedt een ontspannen verblijf voor het hele gezin.Absolute rust in het hart van de Soule voor een succesvol verblijfZeer koel stenen huis in de zomer en goed verwarmd in de winterHet is gelegen in Garaibie, district van de gemeente Ordiarp. In een gebied dat geschikt is voor wandelingen en trektochten.
Vakantiehuizen en accommodaties in Tardets-Sorholus - Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk | Airbnb (2024)

References

Top Articles
Registered Nurse - RN - Dialysis at Fresenius Medical Care
Acute Inpatient Dialysis Registered Nurse - RN at Fresenius Medical Care
Katie Nickolaou Leaving
Froedtert Billing Phone Number
Occupational therapist
Explore Tarot: Your Ultimate Tarot Cheat Sheet for Beginners
Do you need a masters to work in private equity?
O'reilly's In Monroe Georgia
Apnetv.con
Prices Way Too High Crossword Clue
Craigslist Estate Sales Tucson
Tiger Island Hunting Club
Robert Malone é o inventor da vacina mRNA e está certo sobre vacinação de crianças #boato
Help with Choosing Parts
Otterbrook Goldens
E22 Ultipro Desktop Version
Fraction Button On Ti-84 Plus Ce
Mahpeople Com Login
Lista trofeów | Jedi Upadły Zakon / Fallen Order - Star Wars Jedi Fallen Order - poradnik do gry | GRYOnline.pl
R&S Auto Lockridge Iowa
Bill Remini Obituary
Target Minute Clinic Hours
Chamberlain College of Nursing | Tuition & Acceptance Rates 2024
Hannaford Weekly Flyer Manchester Nh
Telegram Voyeur
Publix Near 12401 International Drive
Is Henry Dicarlo Leaving Ktla
Yale College Confidential 2027
Tire Pro Candler
La Qua Brothers Funeral Home
Jeep Cherokee For Sale By Owner Craigslist
The value of R in SI units is _____?
Capital Hall 6 Base Layout
Beth Moore 2023
El agente nocturno, actores y personajes: quién es quién en la serie de Netflix The Night Agent | MAG | EL COMERCIO PERÚ
Craigslist Hamilton Al
New York Rangers Hfboards
Nearest Ups Office To Me
Deshuesadero El Pulpo
11301 Lakeline Blvd Parkline Plaza Ctr Ste 150
Nid Lcms
Kent And Pelczar Obituaries
Pekin Soccer Tournament
The power of the NFL, its data, and the shift to CTV
Promo Code Blackout Bingo 2023
Powerboat P1 Unveils 2024 P1 Offshore And Class 1 Race Calendar
FedEx Authorized ShipCenter - Edouard Pack And Ship at Cape Coral, FL - 2301 Del Prado Blvd Ste 690 33990
Ucla Basketball Bruinzone
26 Best & Fun Things to Do in Saginaw (MI)
Gonzalo Lira Net Worth
Sam's Club Gas Price Sioux City
Rite Aid | Employee Benefits | Login / Register | Benefits Account Manager
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 6557

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.