Storage - ANAC - Veilig spullen opslaan in Arnhem (2024)

Weet jij al precies welkeopslagboxje wilt huren? Dan zijn er enkele dingen die je nodig hebt om de verhuur van deopslagboxrond te maken.

Zorg dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs, zoals een rijbewijs, paspoort of ID-kaart.

Daarnaast heb je een bankpas of creditcard nodig om de betaling van de eerste huurtermijnte kunnen voldoen.

Als laatste vragen we een half uurtje van je tijd zodat we de gang van zakenmet je door kunnen nemen.

De eerste huurtermijnbetaal je wanneer je het contract afsluit. Dit geldt ook voor eventuele bijkomende kosten voor slot of artikelen uit het verhuisassortiment.Deze betaling kan met je bankpas of je creditcardworden voldaan.

Daarna hoef jeniets meer te doen, wantom het je nog makkelijker te maken wordenvervolgbetalingenmaandelijks van je rekening afgeschreven middels een automatische incasso.Hiervoor machtig je ons direct bij ondertekening van het contract.Huur je een box bedrijfsmatig? Dan ontvang je uiteraard eenBTW-factuurvan ons.

Wanneer je deopslagboxniet meer nodig hebt, kun je het contract via het standaardformulierweeropzeggen.Hiermee trek je tevens de machtiging voor automatische incasso in.

Na afloop van de laatste huurtermijn wordt ervan uitgegaan datje debox volgens afspraakhebtopgeleverd.

Alle opgeslagen goederen dienen te zijn verzekerd bij een te goeder naam en faam bekend staande Nederlandse verzekeringsmaatschappij. Via de normale inboedelverzekering is je inboedel de eerste drie maanden (soms langer) ook gedekt bij opslag buitenshuis. Omdat dit per verzekeringsmaatschappij verschilt, raden wij je aan om dit na te vragen bij je verzekeraar of tussenpersoon en je polis eventueel aan te laten passen. Bedrijven kunnen ook beter even contact opnemen met hun eigen verzekeringsadviseur. Per branche of polis kunnen verzekeraars verschillend omgaan met elders opgeslagen materialen en voorraden.

Onze huisregels maken deel uit van onze Algemene Voorwaarden.Jekrijgt duidelijke instructie over de werking van het systeem en de gang van zaken. Heb jevragen of twijfelje? Vraag advies of hulp aan onze medewerkers.We hebben debelangrijkste huisregels op een rij gezet:

  • ANAC Storage is bedoeld voor opslag. Het is niet toegestaan werkzaamheden te verrichten anders dan in-en uitladen en in-, uit– en overpakken van goederen. Het is met name niet toegestaan gebruik te maken van elektrische en mechanische gereedschappen.
  • ANAC Storage is dagelijks toegankelijk van 06.00 tot 23.00 uur. Het is niet toegestaan zich buiten de openingstijden in ANAC Storage te bevinden. U dient om uiterlijk 23.00 uur het pand én het terrein van ANAC Storage te hebben verlaten. Kosten voor alarmopvolging door het niet nakomen van deze regel zijn voor rekening van de huurder, met een minimum van € 75,- per overtreding.
  • De receptie van ANAC Storage is elke dag (ma-zo) geopend van 08.00 tot 18.00 uur.
  • Het is niet toegestaan toxische, ontvlambare of gevaarlijke stoffen, aan bederf onderhevige en/of sterk geurende zaken of levende have in de opslagruimte op te slaan of te laten verblijven. Opslag van wapens, medicijnen, drugs en illegale goederen is niet toegestaan.
  • Uw toegangscode is strikt persoonlijk, voorkom misbruik. Indien u de toegangscode bent vergeten dient u zich persoonlijk bij de vestigingsmanager te melden. U kunt uw toegangscode niet op een andere manier verkrijgen.
  • Gebruik voor uw eigen toegang en vertrek uw eigen toegangscode en laat anderen niet met u mee naar binnen of naar buiten gaan. Ga ook niet zelf met anderen mee naar binnen of naar buiten, maar gebruik altijd uw eigen code.
  • Voorkom schade aan de roldeuren en uw voertuig. De roldeur gaat na het intoetsen van uw toegangscode omhoog. Ga pas rijden als ook de slagboom geheel geopend is. De schuifpoort aan de achterzijde van het gebouw opent automatisch als uw voertuig nadert, maar niet voordat de roldeur achter u is gesloten.
  • De maximale snelheid in en om het gebouw is 5 km/uur, stapvoets dus.
  • Gebruik alleen het door ANAC Storage geleverde slot op uw opslagruimte. Het is niet toegestaan een extra slot op uw opslagruimte aan te brengen.
  • Bij niet tijdig betalen of verlaten van uw opslagruimte wordt uw opslagruimte geblokkeerd en worden extra kosten in rekening gebracht.
  • Laat geen transportwagens achter in uw opslagruimte en zet ze terug.
  • Gebruik alleen in geval van calamiteiten denood-telefoon/intercom.
  • Het openen van nooduitgangen veroorzaakt alarm en opvolging door het beveiligingsbedrijf. Kosten hiervoor bedragen minimaal € 75,- en worden aan u in rekening gebracht.
  • Rapporteer schade aan opslagruimte en andere onrechtmatigheden aan de vestigingsmanager.
  • Na het uitchecken dient u de opslagruimte leeg, schoon en vrij van het slot achter te laten. Het afvoeren van uw vuil en afval uit deze faciliteit is uw verantwoordelijkheid. Bij nalatigheid worden de kosten van deze verwijdering aan de huurder doorberekend, met een minimum van € 20,-. Kosten uitboren slot: € 75,-.
  • Zorg dat andere huurders geen last ondervinden:
  1. Zet de motor van uw voertuig uit als u stilstaat
  2. Voer uw afval af
  3. Geen huisdieren
  4. Geen geluidsoverlast
  5. Het is uiteraard ten strengste verboden te roken en vuur te maken

Bij ANAC Storage kun je niet alleen terecht voor een veilige opslag van je spullen, maar ook voor alles wat je nodig hebt om dezegoedte verpakken en te beschermen bij vervoer en opslag.Is hetgeen dat je zoekt niet aanwezig in onze shop?Dan lossen wij dit zo snel mogelijk voor je op.

Met deze handige tips maakt u tijdelijke opslag tot een succes:

  • Haal meubilair zoveel mogelijk uit elkaar:door een tafel uit elkaar te halen, neemt deze minder ruimte in beslag en kun je de tafel makkelijker vervoeren;
  • Sommige stoelen kun je omgekeerd op elkaar zetten. Maak de stoelenvast zodat ze niet om kunnen vallen en andere spullen beschadigen;
  • Zorgdat je genoegverhuisdozenhebt. Deze zijn verkrijgbaar in onze shop.De dozen zijn stevig, goed te stapelen én je kunt ze hergebruiken.Vul de dozen goed, zodat ze niet kunnen inzakken.Zet zware dozen onderop en lichte dozen bovenop.
  • Om servies en andere breekbare spullen goed te beschermen, pak je ze in met inpakpapier.Doe je dit met krantenpapier, dan kan dit papier inktvlekken achterlaten die er niet altijd meer af te krijgen zijn. In onze shopisgeschikt inpakpapierverkrijgbaar;
  • Om overzicht te kunnen bewaren, schrijf je op een doos wat erin ziten maak je een lijst van alle opgeslagen goederen die je in de box bewaart. Heb jehele zwaredozenof dozenmet breekbare spullen? Markeer deze dan;
  • Sla je koelkast of vriezer schoon en droog op. Door de deur op een kier te laten staan, voorkom je muffe luchtjes;
  • Richtjebox zo slim mogelijk in: probeer loopruimte vrij te houden, zodatjeoveral gemakkelijk bij kunt. Zet spullen diejevaker nodighebtof diejeals eerste weer wilt ophalen voorin.
  • Gebruik oude lakens en dekens omjemeubelste beschermen. In de ANACSelfstorageshop kunjeeventueelverhuisdekens en noppenfolie aanschaffenter bescherming van je meubilair;
  • Laatjespullen tijdens het vervoer niet nat worden.Om je spullen droog en veilig te vervoeren, heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van één van onze aanhangwagens met vaste huif;
  • Matrassen kun jebeschermen metmatrasbeschermers. Zet de matras rechtop en zet er andere spullen tegenaanom te voorkomen dathij inzakt;
  • Laden van kasten die je niet uit elkaar kunt halen, kun je gebruiken om kleine spullen in te doen;
  • Haal bij langdurige opslag de batterijen uit apparaten. Deze kunnen gaan lekken enjeapparatuur onherstelbaar beschadigen;
  • Check ofjeverzekering opslag elders dekt en hoelang die dekking duurt;
  • Jekunt bij ons binnen gratis gebruikmaken van handige karretjes;
  • Heb jeeen vraag over inpakken, vervoer of opslag?Onze medewerkersdenken graag met je mee en voorzien je van advies.
Storage - ANAC - Veilig spullen opslaan in Arnhem (2024)

References

Top Articles
Best Laptop for FL Studio: Our Top 10 Picks for Music Producers
What computer should I get for music creation?
Danatar Gym
Ds Cuts Saugus
Big Y Digital Coupon App
Garrick Joker'' Hastings Sentenced
Hssn Broadcasts
Oc Craiglsit
Healing Guide Dragonflight 10.2.7 Wow Warring Dueling Guide
Think Up Elar Level 5 Answer Key Pdf
Conscious Cloud Dispensary Photos
Bx11
Blackwolf Run Pro Shop
Lancasterfire Live Incidents
Loves Employee Pay Stub
2021 Volleyball Roster
R&S Auto Lockridge Iowa
Anotherdeadfairy
Understanding Gestalt Principles: Definition and Examples
The best brunch spots in Berlin
Watertown Ford Quick Lane
Motorcycle Blue Book Value Honda
Truck from Finland, used truck for sale from Finland
Abga Gestation Calculator
Indiana Jones 5 Showtimes Near Jamaica Multiplex Cinemas
Gina's Pizza Port Charlotte Fl
140000 Kilometers To Miles
Gideon Nicole Riddley Read Online Free
24 slang words teens and Gen Zers are using in 2020, and what they really mean
Marine Forecast Sandy Hook To Manasquan Inlet
Dreammarriage.com Login
Truckers Report Forums
Unity Webgl Player Drift Hunters
About Us | SEIL
Chatropolis Call Me
Trivago Myrtle Beach Hotels
Has any non-Muslim here who read the Quran and unironically ENJOYED it?
1v1.LOL Game [Unblocked] | Play Online
Taylor University Baseball Roster
WorldAccount | Data Protection
Armageddon Time Showtimes Near Cmx Daytona 12
At Home Hourly Pay
Fedex Passport Locations Near Me
[Teen Titans] Starfire In Heat - Chapter 1 - Umbrelloid - Teen Titans
412Doctors
Cleveland Save 25% - Lighthouse Immersive Studios | Buy Tickets
Arcanis Secret Santa
Ajpw Sugar Glider Worth
House For Sale On Trulia
Understanding & Applying Carroll's Pyramid of Corporate Social Responsibility
Die 10 wichtigsten Sehenswürdigkeiten in NYC, die Sie kennen sollten
The Ultimate Guide To 5 Movierulz. Com: Exploring The World Of Online Movies
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5871

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.